Een keuken om van te houden dankzij Kwant meubelmakerij

Uw keuken is een  belangrijke plek in huis. Het kan een gezellige ontmoetingsplek zijn maar er moet ook comfortabel gewerkt kunnen worden. Laat uw keuken maken door meubelontwerper Erwin Kwant. Zo wordt dit een prettige ruimte in huis waar u kookt en eet met een goed gevoel.

 

Wilt u een keuken op maat?

Compacte keuken

Dit compacte maar ruim ogende, keukenblok heeft aan elke kant een eigen functie. Koken, spoelen, bergruimte en een plek om onder het koken even aan te schuiven. De zigzagstoelen en de eettafel van Rietveld maken deze keuken compleet.


kookeiland 2007 150 x 150 x 95 cm HPL werkblad gelakt MDF

Kleurige keuken

Door zo weinig mogelijk bovenkasten, greeploze lades en de grof betonnen achterwand biedt deze kleine keuken een optimum aan licht en ruimte.
keuken 2010 300 x 283 x 62 en 180 x 93 x 66 cm hi-macs acrylplaat, berkenmultiplex, gelakt MDF

Kersen keuken

Een stijlvolle keuken met verrassende kleuren aan de binnenzijde van de lades.

keuken 2005 460 x 310 x 94 betonnen blad massief Amerikaans kersen fronten

Rode kersen keuken

De brede en diepe lades met fronten van geolied kersenhout bieden deze keuken veel ruimte. In combinatie met de betonnen werkbladen en de greeploze, rood gespoten bovenkasten komen de karakters van de verschillende materialen goed naar voren.

keuken 2004
535 x 95 x 70 cm bovenkasten gespoten MDF betonnen werkbladen massief Amerikaans kersen

Keukenblok

Dit gelakte keukenblok, dat buiten de oven geheel uit lades bestaat, is met de lange zijde tegen de muur gezet. De korte zijde scheidt de keuken van de kamer. Aan die zijde bergruimte, 2 boekenschappen en een wijnrekje.


keukenblok 2006 210 x 102 x 94 cm hoogglans gelakt MDF

Kleurrijke keuken

“Een creatieve, luisterrijke keuken met plaats genoeg om met 8 mensen te kunnen koken”, luidde de wens van de opdrachtgever. Dus veel kastruimte en veel loop- en werkruimte. Met dit als levendig en verrassend resultaat.kleurrijke keuken 2007 diverse afmetingen berkenmultiplex en gelakt MDF terazzo werkbladen

Natuurlijke keuken

Deze keuken met een helder lijnenspel en de strakke grepen, oogt vriendelijk door de indeling en materiaalkeuze. Het zachte bruin van het beukenmultiplex en het matte groen met een mooie structuur van het HPL.keuken 2004 HPL gelamineerd berkenmultiplex bovenkasten en planken van beukenmultiplex 305 x 285 x 92 cm

Keuken van teak

Het massieve teakhout, dat in de olie is gezet, is in deze keuken een prachtig warm contrast en tevens aanvulling op de grijze tegelvloer. De diepe, donkere betonnen werkbladen en de brede lades creëren veel ruimte. Ovens, koel- en vrieskast zijn verwerkt in de tegenoverstaande kast.

keuken 2005 411 x 95 x 72 cm betonnen werkblad kasten van teak

Monumentale keuken

Een strak keukenblok met ruime lades en een spannend overhangende gootsteen. In het werkblad een mooi verzonken vlak voor een afwasrek.
keuken 2005 411 x 72 x 95 cm gelakt MDF betonnen werkblad

Hangende keuken

Deze keuken lijkt door de hoge, diepliggende plint te zweven. Het werkblad met een diepte van 75 cm zorgt ondanks de beperkte ruimte voor een royaal werkoppervlak.hangende keuken 2009 298 x 272 x 75 cm hi-macs acrylplaat werkblad berkenmultiplex en gelakt MDF

Landelijke keuken

Eenvoud en deze hengen (scharnieren) waren voor de klant uitgangspunt voor deze keuken. Rekening houdend met hun wensen, de omgeving van het huis en de kleur van de vloer ontstond deze basale, stoere en landelijke keukenlandelijke keuken 2005 272 x 95 x 65 / 204 x 92 x 50 cm betonnen werkbladen massief Europees eiken

Royale keuken

De keuze voor de RVS-ladefronten in aansluiting op de oven geeft, in combinatie met de glasplaat als achterwand, deze keuken veel breedte. Het verticale lijnenspel van de fronten zorgt voor een gelijkmatig ritme.


keuken 2001 360 x 95 x 60 gelakt MDF, gematteerd glas en RVS fronten mahonie werkblad

Open keuken

Keuken met strakke eenvoud. Het betonnen werkblad vestigt de aandacht op zich, zodat de grote kast met koel- en vriesapparatuur en apothekerskast voor het oog wegvalt.

Ontwerp: Filip Mens

keuken 2007 305 x 160 x 94 cm betonnen werkblad gelakt MDF

Minimale keuken

2 keukenblokken aan weerszijden van het fornuis. Deze keuken is uitgevoerd naar het ontwerp van de klant. Specifiek zijn de werkbladen die om de kast heen naar de vloer doorlopen. Mooi detail is de draadrichting van de eiken fronten.

keuken 2008
476 x 90 x 65 cm betonnen ombouwen rvs plinten Europees eiken kasten